Posted on Leave a comment

Gedigen multifunktions 3D skrivare av industriell kvalitet

Din 3D design förtjänar en bättre skrivare: MOOZ modulära skrivare består av delar av indistruell kvalitet, inga ömtåliga plastdetaljer och kugghjul och den modifereras enkelt för att passa dina behov.

MOOZ är en prisvärd allt-i-ett 3D skrivare med utbytbara huvuden för 3D-utskrift, lasergravyr och CNC-gravyr. Vare sig du är amatör, eller professionell designer levererar dess solida ramverk ett exakt och stabit resultat. Med MOOZ kommer din kreativitet alltid i centrum.

Högsta kvalitet
Stabilitet, hållbarhet, precision och noggrannhet är vad MOOZ erbjuder användaren, nöj dig inte med mindre när du kan ha MOOZ med dig på din designresa.

Skriv i flera färger
Med MOOZ 3-färgshuvud kan du blanda färger i samma utskrift för att skapa flerfärgade 3D utskrifter för attraktivare designer.

CNC-gravyr
CNC är vad vi gör bäst, med ett justerbart djup på 0-5 mm kan du skapa fascinerande gravyrer som aldrig förr. Smidigt och enkelt.

Lasergravyr
Med MOOZ kan du också använda ett kraftfullt lasergravyrhuvud. Vare sig det gäller att gravera en logotype på ett objekt, eller bara några ord är MOOZ din vän. Du kan visa upp din kreativitet på trä, kork, eller till och med mat.

Modularitet
Med de utbytbara komponeter och verktygshuvuden kan du omvandla din MOOZ till tre olika former av kreativa verktyg för dina designer.

Enkel montering
Tack vare MOOZ modulära design är den mycket enkel att montera. det tar bara 10 minuter!

Läs mer om DOBOT MOOZ på vår produktsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *